Skip to content
Discount de până la 30%! Cumpără ACUM!

Suport: 0729.602.943

Transport gratuit La comenzi de peste 1000 RON

Blog

Minipiscina SPA Onyx, relaxare într-un mod magic. De ce trebuie să ai și tu una

by Bianca Stoica 27 Feb 2023

Tocmai ți-ai amintit: îți este atât de dor de mare, de vară, de serile lungi și calde…

Dacă ai putea, te-ai teleporta pur și simplu undeva unde acum soarele strălucește cu putere, unde nisipul arde sub cercul de foc, unde briza mării îți mângâie pielea și fură cu ea toate grijile și toată oboseala…

Nu, nu încerc să-ți ofer o idee de vacanță, ori un bilet într-un resort aflat pe o insulă tropicală, însă am soluția ideală pentru ca tu să te simți exact ca-ntr-un concediu chiar la tine acasă!

Ce-ți trebuie ție este o minipiscină SPA, iar propunerea noastră se numește Onyx - după numele “pietrei tămăduitoare a bolilor”. Puterea magică a minipiscinei este aceea că reușește să te relaxeze într-un mod terapeutic, iar ședințele se repetă la nesfârșit, zi de zi, seară de seară! Nu trebuie să îți faci programare, nici să cauți recenzii despre mâinile magice ale vreunui terapeut recunoscut! Minipiscina SPA ta va face totul pentru tine, chiar în confortul casei tale!

Capacitatea minipiscinei este de 5 persoane, având 2 locuri întine și 3 locuri în șezut. Cele 3 tetiere oferă un confort sporit, iar masajul cervical și jeturile de masaj pentru zona umerilor completează perfect sesiunile de detensionare musculară!

Controlul opțiunilor se face de la panoul de control Balboa USA, de unde poți seta chiar și muzica ambientală! Opțiunile standard includ difuzoarele Pop-up și funcția de alimentare cu apă în mod cascadă, plus controlul celor 111 jeturi de apă și a celor 10 jeturi de aer. Mai multe nu-ți spun, să le descoperi tu!

Jeturile de apă și de aer asigură ședințe intense de masaj profund, tratând zonele țintă ale corpului fără a genera vreun fel de disconfort! Iar luminile LED bineînțeles că vin să adauge un strop de vitalitate și de confort vizual, pentru un răsfăț complet!

Minipiscina dispune de 3 pompe de apă de 2 CP care asigură alimentarea cuvei, de 1 pompă de aer de 1 CP și de o pompă de recirculare a apei de 1 CP. Încălzitorul Balboa de 3 kw este mai mult decât suficient pentru a asigura încălzirea rapidă a apei! 

Funcția de ozonizare și filtrarea dublă asigură curățarea profundă a apei și întreținerea acesteia, astfel că experiențele tale în minipiscina SPA Onyx să fie igienice, fără griji! 

Accesul în minipiscină se face pe treptele incluse în pachetul standard al acesteia, iar acoperirea ei, atunci când nu este utilizată, se face cu ajutorul capacului izolat termic. 

Dacă te-ai convins că meriți un astfel de răsfăț, zi de zi, chiar în confortul casei tale, dă-ne de știre! Suntem mai mult decât nerăbdători să împărtășim cu tine din experiența noastră și a clienților noștri!

Cât timp te gândești, vizualizează și locul în care o vei amplasa, și ia în considerare următoarele aspecte:

  • vei avea nevoie de o alimentare cu energie electrică pentru 220V - 380V;
  • vei avea nevoie de alimentare cu apă;
  • greutatea minipiscinei este de 400 kg (goală);
  • are următoarele dimensiuni: 2200 x 2200 x 940 mm.

Acum e rândul tău să ne spui impresii după ce te bucuri de primele ședințe de terapie! Cum te simți? Nu-i așa că experiența luxuriantă din propria ta locuință nu poate fi egalată de nimic?

Anterior
Următorul
Cineva a cumparat recent

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Alege optiuni

Editeaza optiuni
this is just a warning
Login
Cosul tau
0 produse

Before you leave...

Take 20% off your first order

20% off

Enter the code below at checkout to get 20% off your first order

CODESALE20

Continue Shopping