Minipiscina SPA K890, perfectă pentru toată familia

Ai vrea să fie vară tot timpul anului?

Să te poți bucura de zile lungi și seri liniștite, de dimineți blânde și temperaturi acceptabile, să te simți ca într-o vacanță continuă măcar după orele de program?

Dacă ai avea o minipiscină SPA, nu ți-ar mai păsa de anotimpuri, temperaturile nu ar mai fi o problemă și nu ai mai aștepta cu sufletul la gură zilele de concediu! 

De ce zicem asta?

Pentru că o minipiscină SPA îți schimbă viața radical! 

Minipiscinele SPA vin la pachet cu servicii gratuite de masaj și relaxare, cu sesiuni lungi de hidroterapie care au rolul de a te detensiona, vin cu energie bună și cu puterea magică de a te reîncărca, chiar și după cele mai dificile zile!

Minipiscina SPA K890 este una dintre variantele de minipiscine pe care noi ți le recomandăm! Concomitent, minipiscina poate fi folosită de 5 persoane, 3 dintre acestea având loc în spațiul special creat pentru a sta în șezut, iar 2 putând sta întinse! 

Dotarea standard a minipiscinei SPA include un panou de control Geko K500 și un încălzitor de 3 kw Geko Canada. Capacitatea maximă în volum de apă este de 1.000 de litri, piscina fiind alimentată cu ajutorul a două pompe de apă de 2.0 CP (1.5 kw), apa fiind apoi recirculată cu ajutorul unei pompe de 0.5 CP (0.37 kw).

Poate nu știi, însă jeturile de apă sunt foarte importante în hidroterapie! Minipiscina SPA K890 efectuează hidromasaj asupra întregului tău corp cu un număr de 57 de jeturi de apă luminate!

Cele două difuzoare completează sesiunile de relaxare, fiind parte a sistemului audio Bluetooth integrat. 

Confortul tău este asigurat pe timpul utilizării minipiscinei datorită celor 3 tetiere și a opțiunilor standard de masaj cervical și în zona umerilor!

Sistemul de alimentare a apei poate distribui apa sub formă de fântână, pentru o experiență deosebită! Ai impresia că ești chiar în mijlocul naturii, deși tu nu ai depășit granițele proprietății tale!

Și pentru că discutam puțin mai devreme despre terapie, minipiscina SPA include opțiunea de cromoterapie multi-LED, în 7 culori, atât în interiorul căzii, cât și la exterior!

Un aspect foarte important atunci când ai o minipiscină SPA este igienizarea! Nu e nimic greu și nici nu implică eforturi foarte mari din partea  ta, ca utilizator, însă e bine să știi că există soluții special concepute pentru curățarea și igienizarea căzilor de tip jacuzzi! 

În plus, dincolo de soluțiile despre care spuneam că e bine să le ai la îndemână atunci când deții o minipiscină SPA, aceasta are în opțiunile standard propriul sistem dublu de filtrare și un sistem de dezinfecție prin ozonizare!

Sistemul anti-îngheț te va scăpa de grija zilelor reci, când temperaturile sunt scăzute, dacă minipiscina va fi amplasată la exterior. În plus, minipiscina SPA are o tavă etanșeizatoare cu izolație termică reflectivă, o izolație termică perimetrală reflectivă, iar fațada este izolată termic datorită opțiunii Deluxe Shield reflective. Cuva are o izolație termică de 20 - 30 mm, iar capacul minipiscinei este termoizolant (8-10 cm).

Structura minipiscinei este realizată din oțel inoxidabil #304, iar minipiscina este prevăzută cu trepte pentru acces mai facil.

Trebuie să ai în vedere că, oriunde ai dori să o amplasezi (în interior, sau la exterior), ai nevoie de alimentare cu apă și de alimentare cu energie electrică de 220V -380V, minipiscina având o putere maximă de 6.4 kw. Greutatea acesteia este de 350 kg și are următoarele dimensiuni: 2000 x 2000 x 900 mm.

Mai jos poți regăsi paleta de culori disponibile pentru varianta de minipiscină SPA K890.

Oricare ar fi alegerea ta în materie de culori, te asigurăm că minipiscina SPA K890 este una dintre cele mai achiziționate tocmai datorită dotărilor standard generoase, care-ți asigură o experiență de relaxare și detensionare uimitoare!

acum [time] zile, din [location]
V-ati inscris cu succes!
This email has been registered