Termeni si Conditii

1. Dreptul de autor al S.C. ALYMAR POWER BUSINESS S.R.L. asupra informatiilor publicate pe site 

2. Produsele si serviciile oferite de 
S.C. ALYMAR POWER BUSINESS S.R.L. pe site-ul www.DeluxeSpa.ro, politica de preturi 

3. Plata produselor 

4. Livrarea produselor 

5. Garantia produselor 

6. Informatii despre RETURUL produselor cumparate 

7. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare 

8. Politica de confidentialitate

9. Dispozitii finale
 

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora.

S.C. ALYMAR POWER BUSINESS S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".

 

S.C. ALYMAR POWER BUSINESS S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.DeluxeSpa.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. ALYMAR POWER BUSINESS S.R.L. fara acordul prealabil scris al acesteia. 

Dreptul de a crea o legatura web - link - catre www.DeluxeSpa.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru S.C. ALYMAR POWER BUSINESS S.R.L. sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru. 

1. Dreptul de autor a S.C. ALYMAR POWER BUSINESS S.R.L. asupra informatiilor publicate pe site 


Intregul continut al site-ului www.DeluxeSpa.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. ALYMAR POWER BUSINESS S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C. ALYMAR POWER BUSINESS S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.DeluxeSpa.ro numai in limitele metionate in prezentul document. 

2. Produsele si serviciile oferite de S.C. ALYMAR POWER BUSINESS S.R.L. pe site-ul  www.DeluxeSpa.ro , politica de preturi 


S.C. ALYMAR POWER BUSINESS S.R.L. isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul www.DeluxeSpa.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv S.C. ALYMAR POWER BUSINESS S.R.L. isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului. 
Preturile sunt actualizate zilnic, in functie de cursul BNR. Preturile prezentate au toate taxele incluse, dar nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari www.DeluxeSpa.ro in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma, sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari www.DeluxeSpa.ro. Daca pretul real al produsului este mai ridicat decat pretul afisat pe site, consultantii nostri de vanzari sunt indreptatiti sa va satisfaca cererea de a va livra produsul la pretul publicat pe site, numai in masura in care vom putea face acest lucru, dupa cum si dumneavoastra sunteti indreptatit sa refuzati comanda respectiva. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans, diferenta va va fi returnata dupa cum se va conveni de comun acord, dar nu mai tarziu de 30 de zile de la data primirii produsului. 


S.C. ALYMAR POWER BUSINESS S.R.L. nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc, singura derogare reprezantand obligatia S.C. ALYMAR POWER BUSINESS S.R.L. de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare, drept detaliat mai jos in acest document. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). 

Continutul www.DeluxeSpa.ro (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborarand si cu reprezentantii producatorilor respectivi in tara noastra. Din acest motiv, S.C. ALYMAR POWER BUSINESS S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul www.DeluxeSpa.ro, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci, sau de catre importatorii agreati de acestia. S.C. ALYMAR POWER BUSINESS S.R.L. si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. 

3. Plata produselor 


Plata produselor comandate de pe site-ul www.DeluxeSpa.ro se poate efectua integral in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata. numai dupa ce un consultant v-a trimis factura fiscala/proforma prin email. Dovada platii trebuie trimisa catre www.DeluxeSpa.ro la adresa de e-mail office@deluxespa.ro. In cazul platii in avans, livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul RO69 PIRB 4217 7622 3000 1000 . Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. S.C. ALYMAR POWER BUSINESS S.R.L. isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. 

4. Livrarea produselor
Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unor firme de curierat rapid sau transport privat. 

TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins intre 5 si 10 zile lucratoare pentru produsele aflate in stoc, iar pentru produsele "la comanda" termenul de livrare este de aproximativ 60 zile. Pentru a vedea in cat timp ajunge un produs la dvs. verificati termenul de livrare in pagina produsului respectiv. NU facem livrari prin Posta Romana. S.C. ALYMAR POWER BUSINESS S.R.L. isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. 

Costurile de livrare sunt:

- GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 200 RON sau pentru cele ridicate personal; 

ATENTIE! - NU veniti sa ridicati produse de la adresele din pagina de CONTACT fara sa fi discutat in prealabil cu un reprezentant al magazinului. Adresele de la CONTACT sunt DOAR adresa SEDIULUI SOCIAL si ADRESA DE CORESPONDENTANU este punct de livrare! 

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat. 

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia. 

S.C. ALYMAR POWER BUSINESS S.R.L. isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de S.C. ALYMAR POWER BUSINESS S.R.L. care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de 
S.C. ALYMAR POWER BUSINESS S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de S.C. ALYMAR POWER BUSINESS S.R.L. de la acest client.

5. Garantia produselor 


S.C. ALYMAR POWER BUSINESS S.R.L. ofera certificate de garantie pentru produsele comercializate, acestea fiind trimise odata cu factura fiscala si cu produsele comandate. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului / expeditorului fara a i se solutiona garantia. 


6. Informatii despre RETURUL produselor cumparate


Clientul poate denunta unilateral contractul cu S.C. ALYMAR POWER BUSINESS S.R.L. fara a invoca un motiv, in termen de 14 zile lucratoare (cf. ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, numai in scris si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile. 

Astfel, produsele cumparate de pe site-ul www.DeluxeSpa.ro pot fi returnate conform legii, in 14 zile lucratoare de la primirea lor prin curier. 

Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa anuntati telefonic sau pe email (contact@deluxespa.ro) intentia de a returna un produs. 

Produsul va fi returnat doar daca este in conditii perfecte, neuzat, zgariat etc, in ambalajul original, cu accesoriile aferente. ATENTIE - produsele returnate trebuie reambalate. 

De asemenea, NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, etc. Produsele trebuie returnate prin curier rapid. NU acceptam retururi prin Posta Romana! Coletele NU vor fi ridicate de la Posta. Returnarea produselor se va face exclusiv pe cheltuiala clientului. 

Produsele pot fi returnate fara invocarea vreunui motiv, in termenul legal. 

Produsul returnat trebuie sa fie insotit de copia dupa factura si certificat de garantie printate si trimise in colet. 

IMPORTANT!!! Produsele livrate pe baza de comanda speciala si/sau personalizate la cerinta clientului NU sunt acceptate pentru retur.

S.C. ALYMAR POWER BUSINESS S.R.L. va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 30 de zile de la data primirii returului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport. 

7. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare 


Site-ul www.DeluxeSpa.ro este gazduit de serverele unei terte firme. S.C. ALYMAR POWER BUSINESS S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. 

S.C. ALYMAR POWER BUSINESS S.R.L. nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.DeluxeSpa.ro.

S.C. ALYMAR POWER BUSINESS S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.DeluxeSpa.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza. 

8. Politica de confidentialitate 


S.C. ALYMAR POWER BUSINESS S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre www.DeluxeSpa.ro pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre www.DeluxeSpa.ro nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contact@deluxespa.ro

S.C. ALYMAR POWER BUSINESS S.R.L. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. 

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul www.DeluxeSpa.ro sunt transmise pe cale electronica, S.C. ALYMAR POWER BUSINESS S.R.L. nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, S.C. ALYMAR POWER BUSINESS S.R.L. va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune. 

Informatiile furnizate catre www.DeluxeSpa.ro sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului www.DeluxeSpa.ro, etc), conform legilor in vigoare. S.C. ALYMAR POWER BUSINESS S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. 

S.C. ALYMAR POWER BUSINESS S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

1. dreptul de a cere S.C. ALYMAR POWER BUSINESS S.R.L. sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit; 
2. dreptul de a cere S.C. ALYMAR POWER BUSINESS S.R.L. sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001; 
3. dreptul de a cere S.C. ALYMAR POWER BUSINESS S.R.L. sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
4. dreptul de a cere S.C. ALYMAR POWER BUSINESS S.R.L. sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contact@deluxespa.ro. www.DeluxeSpa.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

S.C. ALYMAR POWER BUSINESS S.R.L. nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

S.C. ALYMAR POWER BUSINESS S.R.L. nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de www.DeluxeSpa.ro in scopul precizat in prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor www.DeluxeSpa.ro , inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre S.C. ALYMAR POWER BUSINESS S.R.L. a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.DeluxeSpa.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.DeluxeSpa.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune. 

9. Dispozitii finale 


Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.DeluxeSpa.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. 

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.DeluxeSpa.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.