Minipiscina SPA Topaz, echipată cu cele mai noi tehnologii pentru relaxare la cote maxime

Într-o lume în continuă evoluție, cu oameni care cer din ce în ce mai mult de la propriile persoane, fiecare dintre noi încearcă să-și găsească echilibrul în ceva, undeva, cât mai aproape de suflet!

Minipiscina SPA Topaz poate fi oaza ta de liniște, colțul tău de relaxare și deconectare de la viața cotidiană. Cu un design elegant și inovativ, minipiscina este concepută să-ți redea confortul și relaxarea după care tânjești zi de zi! 


Topaz este varianta de minipiscină SPA care oferă un spațiu în care se pot relaxa până la 3 adulți, cu 1 loc în șezut și 2 locuri unde se poate sta întins, fiind echipată cu tehnologii inovatoare care-ți sporesc experiența de recreere.

Scaunele oferă confort, terapia prin hidromasaj fiind tot ceea ce-ți trebuie după o zi lungă și obositoare! Zona umerilor și zona cervicală sunt, de asemenea, răsfățate, datorită opțiunilor standard de masaj dedicat.

Panoul de control SPA Touch Balboa USA, oferit de cel mai mare producător de sisteme electrice de control pentru minipiscinele SPA, este de ultimă generație și îți permite să alegi tu modul în care vrei să te relaxezi! 

Pachetul standard al minipiscinei include 2 difuzoare pop-up și un sistem audio mp3 Bluetooth care completează atmosfera, fiind partenerul perfect al momentelor detensionante pentru iubitorii de muzică. Studiile spun că armoniile ce redau sunete din natură, relaxează creierul și-i oferă momente unice de liniște și detensionare! 

Fiind dotată cu LED-uri multicolore dispuse în zona picioarelor, a liniei de plutire și în colțuri, experiența va fi una cu atât mai plăcută și mai relaxantă.

Distribuirea apei în minipiscină se face fie clasic, în 64 de jeturi de apă, fie în modul cascadă, ori în modul fântână, iar alimentarea cu apă se face cu ajutorul celor 2 pompe de 3.0 CP (2.2 kw). Încălzirea apei este asigurată de sistemul Balboa USA de 3 kw, iar recircularea este posibilă datorită pompei de 0.5CP (0.37KW). 

Întreținerea minipiscinei este foarte simplă, sigur nu îți va da bătăi de cap! Dotarea standard prevede un sistem de dezinfecție prin ozonizare, iar panourile laterale și treptele nu necesită vreo întreținere specială, acestea fiind fabricate dintr-un compozit de lemn. Este cunoscut faptul că lemnul, în timp, poate putrezi din cauza umidității, însă acest compozit favorizează durata de viață a minipiscinei, tocmai pentru că nu putrezește! Astfel, aspectul se va păstra ca nou pentru mai mult timp! În caz de nevoie, înlocuirea panourilor este foarte ușoară, mult mai rapidă și mai puțin costisitoare decât te-ar fi costat întreținerea lemnului natural!

Minipiscina este dotată cu un sistem anti-îngheț, cu o izolație termică a cuvei de 10-20 mm, cu o tavă etanșeizatoare cu izolație termică reflectivă, cu izolație termică perimetrală și cu o fațadă izolată termic Platinum Premium Shield. Asta se traduce prin faptul că întreaga gamă de minipiscine Deluxe deține o izolație din spumă poliuretanică ce ajută la menținerea temperaturii apei, ajutând totodată la conservarea energiei utilizate în procesul de încălzire a apei. Adică izolația ajută atât la funcționalitatea minipiscinei, cât și la economisirea energiei electrice!

Oriunde ai dori să o amplasezi, ține cont că trebuie să ai acces la alimentare cu apă și alimentare cu energie electrică la 220V - 380V, puterea maximă a acesteia fiind de 7.8 kw. 

Ține cont și de greutate, căci are 300 de kg când este goală, cu o capacitate de umplere de 800 de litri de apă. Dimensiunile nu sunt nici ele de neglijat, minipiscina măsurând 2200 x 1560 x 900 mm. Structura este din oțel inoxidabil, și este dotată cu un capac termoizolant. 

Mai jos poți regăsi paleta de culori disponibile pentru minipiscina SPA Topaz. Nuanța, tonul și intensitatea culorilor pot varia în funcție de monitor!

Oricare ar fi alegerea ta, noi suntem alături de tine! Suntem gata oricând să te sfătuim în materie de opțiuni și funcționalitate, în funcție de ceea ce îți dorești

acum [time] zile, din [location]
V-ati inscris cu succes!
This email has been registered