Minipiscina SPA K101 - masaj hidroterapeutic cu 70 de jeturi de apă și 16 jeturi de aer

Când zici minipiscină SPA, sigur te gândești la vacanțe luxoase, la concedii extravagante și complexuri hoteliere ce oferă servicii complete pentru experiențe de neuitat!

Știai că o minipiscină SPA îți oferă acest tip de experiențe, chiar la tine acasă, indiferent unde dorești să o amplasezi?

Minipiscina SPA K101 este una dintre cele mai căutate căzi de tipul acesta, putând fi amplasată atât în interior, cât și la exterior! Tot ce trebuie să ai în vedere este faptul că are nevoie de o sursă de alimentare cu apă, o sursă de alimentare pentru energie electrică de 220V - 380V, că este destul de grea - cântărește 400 kg, și ocupă ceva spațiu - măsoară 2100 x 2100 x 930 mm!

Minipiscina este una foarte încăpătoare, așa că poți organiza petreceri cu prietenii, sau te poți bucura de o experiență plăcută alături de familie! Până la 5 persoane pot folosi cada în același timp: 3 persoane pot sta în șezut, 2 putând să se relaxeze întinse! 

Minipiscina SPA K101 este dotată cu un încălzitor Balboa de 3 kw, cu două pompe de apă de 3 CP (2.2 kw) și o pompă de aer de 1 CP (0.7 kw). Recircularea apei este asigurată de o pompă de 0.5 CP (0.35 kw).

Masajul hidroterapeutic este efectuat prin cele 86 de duze, prin 70 de jeturi de apă și 16 jeturi de aer, distribuite uniform pe toată suprafața corpului, pentru un masaj benefic, detensionant! Cele 3 tetiere și luminile LED multicolore completează perfect sesiunea de relaxare!

Opțiunile standard ale minipiscinei SPA includ un panou de control Balboa USA cu sistem audio prin Bluetooth, pentru ca tu să petreci clipe minunate în ritmul muzicii favorite!

Distribuirea apei în cascadă sau în mod fântână, masajul cervical și jeturile iluminate îți oferă ocazia să evadezi din rutină și de la stresul cotidian, imaginându-ți că ești chiar în mijlocul naturii!  

Pachetul standard include un sistem de filtrare Skimmer, funcția de ozonizare și sistemul anti-îngheț. Pentru a spori protecția la îngheț, minipiscina are o tavă etanșeizatoare cu izolație termică și o izolație termică perimetrală Extra. 

Accesul în minipiscină se face folosind treptele, care-s incluse în pachet, iar pentru când nu este folosită, aceasta dispune de un capac Extra izolat termic (12 cm). 

Dacă alegerea nu e ușoară, să știi că noi suntem aici pentru tine! Nu ezita să ne întrebi dacă dorești informații suplimentare! Specialiștii noștri sunt dornici să împărtășească cu tine din experiența și cunoștințele lor în materie de căzi jacuzzi ce oferă experiențe memorabile, zi de zi, chiar în confortul propriului cămin!

acum [time] zile, din [location]
V-ati inscris cu succes!
This email has been registered