De ce să alegi o minipiscină SPA Barcelona II

Ca în orice achiziție, alegerea minipiscinei ideale nu este deloc ușoară, însă pentru asta suntem noi aici! Orice alegere faci, e important să pui pe hârtie avantajele și dezavantajele, bineînțeles, alături de ceea ce-ți dorești tu de la produsul perfect, care-ți satisface ție toate nevoile!

Minipiscina SPA Barcelona II poate că nu va avea puterea miraculoasă de a te duce direct în capitala Cataloniei, însă cu siguranță va reuși să te transpună în locuri miraculoase datorită efectului detensionant și relaxant pe care îl are asupra corpului tău!

Minipiscina SPA Barcelona II vine în patru variante de culoare, în funcție de preferințe și de locul unde va fi așezată. Dacă îți place varianta clasică, albă precum perlele de pe fundul oceanului, există varianta Sterling Silver. O nuanță specială, cu un luciu deosebit, este Odyssey - poate îți place varianta lucioasă, cu praf de stele.

Pentru pasionații de culoare wenge, cărora le place să fie cât mai aproape de natură, avem opțiunea de carcasă Midnight Canyon, iar dacă minipiscina va fi poziționată în grădină, pe terasă ori într-un loc situat la exterior, noi recomandăm Fațada Gri care imită lemnul.

Conform specificațiilor tehnice, minipiscina SPA Barcelona II are o capacitate de până la 5 persoane, 3 locuri fiind destinate celor care vor să stea în poziție șezut, 2 persoane putând să se relaxeze în poziție întins.

Te întrebi dacă o poți așeza acolo unde ți-o imaginezi tu, nu-i așa? Ai nevoie de niște dimensiuni să știi dacă se încadrează, știm… 2230 x 2230 x 940 mm sunt dimensiunile minipiscinei și are o greutate de 400 kg. Volumul de apă pe care-l poate susține este de 1200 de litri, iar alimentarea trebuie să se facă cu curent de 220 V - 380 V, cu o putere maximă de 10 Kw. În locul în care o vei poziționa, implicit vei avea nevoie de alimentare la energie electrică și la o sursă de apă!

Panoul de control este digital și se numește SPA Touch Balboa USA. De aici vei putea controla încălzitorul de 3 Kw - Balboa USA, cele 3 pompe de apă de 3.0 CP (2.2 Kw), pompa de recirculare de 0.5 CP (0.37 Kw), cele 86 de jeturi de apă, dar și celelalte opțiuni de divertisment.

Opțiunile standard ale minipiscinei includ 2 difuzoare, 3 tetiere și posibilitatea de distribuire a apei sub formă de cascadă și/sau fântână.
De acum nu va mai trebui să apelezi la servicii suplimentare de masaj cervical sau pentru zona umerilor, căci aceste două servicii sunt incluse ca opțiuni standard ale minipiscinei SPA Barcelona II!

Pentru că scriam puțin mai sus de opțiuni de divertisment, trebuie menționat faptul că sistemul muzical Bluetooth este inclus și poate fi controlat tot din panoul de control.

La capitolul terapie, te poți bucura de cromoterapie multi-LED interioară și exterioară în 7 culori, jeturile de apă fiind luminate.

Nu trebuie să-ți faci griji pentru calitatea apei, minipiscina este dotată cu 2 filtre, pentru un sistem cu filtrare dublă și cu un sistem de dezinfecție prin Ozonizare.
Pentru sfaturi legate de întreținerea și curățarea minipiscinei SPA, întreabă specialiștii sau citește mini-articolele noastre postate în secțiunea specială de pe blog. Există câteva produse special concepute pentru a te ajuta!

Alte opțiuni incluse în pachetul standard sunt sistemul Anti-Îngheț, foarte important pentru perioada rece din an, capacul termoizolant extra de 8-10 cm, izolația termică a cuvei, de 20-30 mm, tava etanșeizatoare cu izolație termică și izolația termică perimetrală, ambele fiind reflective și fațada izolată termic - Platinum Premium Shield - varianta de top a izolațiilor de fațadă.

Înainte de încheiere, punctăm și detaliul legat de structura minipiscinei, care este confecționată din oțel inoxidabil #304 și menționăm faptul că aceasta vine la pachet cu trepte pentru a putea ușura accesul în oaza ta de liniște!

Suntem aici pentru orice întrebare ai, indiferent că-i vorba despre minipiscina SPA Barcelona II sau despre alte produse pe care le punem la dispoziția ta! Oricare ar fi alegerea ta, suntem siguri că va fi cea mai potrivită!

acum [time] zile, din [location]
V-ati inscris cu succes!
This email has been registered