Cum verifici nivelul de PH al apei și oxigenul activ din cada cu hidromasaj

Serile tale sunt pline de momente relaxante, când vii acasă știi că există un loc perfect unde uiți de tot și de toate, unde mușchii se detensionează, iar mintea intră în modul vacanță. Nu contează anotimpul, nici locul unde ești, contează că ai un partener care te înțelege și care te ajută să o poți lua de la capăt a doua zi: o cadă cu hidromasaj de la Deluxe SPA.

Pentru a-ți oferi momentele astea pline de relaxare, cada ta are nevoie de un minim de îngrijire, mici verificări care să o mențină curată, iar ție să nu-ți pună în pericol sănătatea.

Căzile cu hidromasaj utilizează apă la temperatură înaltă, iar asta crește posibilitatea apariției bacteriilor și a altor agenți patogeni din apă. În mod uzual, pentru a menține cada cu hidromasaj într-o stare excelentă, trebuie să monitorizezi și să reglezi nivelul de clor, de alcalinitate și PH-ul apei. În articolul despre Cum să cureți și să dezinfectezi o cadă am povestit și despre frecvența cu care trebuie să întreții un astfel de produs, dacă dorești ședințe de relaxare fără probleme!

Testele pentru verificarea substanțelor chimice prezente în cadă pot fi efectuate lunar, însă verificarea nivelului de PH și a oxigenului activ din cada ta cu hidromasaj ar trebui făcută o dată pe săptămână!

Produsul pe care ți-l recomandăm, Benzi de Testare, este un produs simplu dar eficient, cu ajutorul căruia poți efectua testele pentru nivelul de PH al apei și nivelul oxigenului activ din cada ta. Ai disponibile 50 de teste, ceea ce înseamnă că, dacă efectuezi câte o testare pe săptămână, îți pot ajunge pentru aproximativ un an de zile!

Cum se utilizează benzile de testare de la Deluxe Spa?

Benzile de testare vin însoțite de o paletă de culori care are rolul de a te ajuta să interpretezi rezultatul testului, oferindu-ți informații despre nivelurile optime pe care ar trebui să le obții după testare!

Pasul 1 - Introdu în întregime banda de testare în apă, mișcând-o înainte și înapoi timp de 5 secunde. 

Pasul 2 - Scoate banda din apă fără să o scuturi.

Pasul 3 - Interpretează rezultatul de PH și oxigen activ fără să mai aștepți.

Pasul 4 - După 10 secunde, compară și restul rezultatelor de pe bandă cu paleta de culori.


Hint: PH-ul măsoară aciditatea sau alcalinitatea apei, intervalul preferat fiind între 7,2 și 7,6, nivelul optim fiind la 7,4. Reglarea nivelului de PH din apă se face foarte ușor dacă aveți la îndemână produsele Deluxe Spa recomandate pentru această operațiune!


Care sunt beneficiile benzilor de testare de la Deluxe Spa?

  • Poți măsura până la 5 parametri cu o singură bandă;

  • Sunt foarte ușor de aplicat;

  • Nu ai nevoie să aplici metode mai complicate, cu adăugare de reactivi sau de tablete de testare;

  • Rezultatele se obțin rapid.

acum [time] zile, din [location]
V-ati inscris cu succes!
This email has been registered