Ce este Spa Pure și de ce este bun pentru cada ta SPA

Ai o cadă spa și te-ai obișnuit deja cu ritualul de îngrijire și de igienizare al acesteia, însă te îngrijorează calitatea apei și vrei să împiedici apariția problemelor?

Acesta este un scurt ghid care-ți va explica utilitatea unui produs dedicat, fabricat special pentru a-ți lua grija tratării apei de pe umeri!


SPA Pure este produsul pe care ți-l recomandăm fiindcă e special conceput pentru a împiedica apariția problemelor de tratare a apei!


Săculeții SPA Pure acționează eficient oferind o dezinfectare suplimentară pentru a obține o apă limpede, asemeni cristalului! Produsul este compatibil cu orice metodă de tratament vei aplica, putând fi folosit chiar și atunci când apa din cada ta este tulbure!


Produsul SPA Pure vine în întâmpinarea nevoilor tale cu 4 săculeți, având dozajul ideal pentru utilizarea pe parcursul unei luni întregi! Se recomandaă utilizarea unui plic, odată pe săptămână. Tot ce trebuie să faci e să adaugi întregul conținut al unui plic în apa din cadă, atunci când pompa de recirculare a căzii este pornită. Producătorul recomandă utilizarea acestui produs la un moment diferit de momentul în care aplici dezinfectantul principal! Tot procesul durează 15 minute, după care poți folosi cada ta spa pentru a te relaxa!


Utilizarea unui astfel de produs are o mulțime de avantaje, principalele fiind că apa din cada spa va fi mereu curată și limpede, produsul oferind protecție suplimentară la capitolul igienă datorită plicurilor premăsurate, ușor de folosit!


Dacă ai întrebări sau dorești să afli mai multe despre cum să-ți întreții cada cu hidromasaj, consultanții noștri sunt la dispoziția ta. Avem disponibile, de asemenea, ghiduri scurte și la obiect care îți pot răspunde la întrebări, și care te pot ajuta în alegerea produselor de îngrijire sau accesoriilor potrivite pentru cada ta!

acum [time] zile, din [location]
V-ati inscris cu succes!
This email has been registered