De ce sa alegi o cadă Canto

Când îți configurezi casa, întotdeauna te gândești la articole care să-ți aducă, dincolo de aspect, un plus de confort. Urmărești întotdeauna să alegi calitatea, căci știi că un produs calitativ superior te va însoți la drum pentru mai mult timp, mai ales că asta înseamnă și ceva economie la capitolul finanțe.


Fiecare cameră din casa ta are nevoie de atenție, și, deși poate la început nu acorzi importanță în mod egal, pe parcurs realizezi că și baia este la fel de importantă precum dormitorul, ori bucătăria! 


Tu ce-ți dorești de la baia ta? Vrei să-ți satisfacă doar o nevoie esențială, și anume igiena, sau vrei ceva mai mult de la ea? Cu toții trăim vremuri destul de provocatoare, iar după o zi epuizantă ne refugiem, înainte de a ne odihni, sub duș ori în cadă… Cada devine, astfel, acel articol pe care-l alegi cu mai multă grijă, conștient fiind de avantajele cu care vine la pachet: terapie, odihnă, relaxare, detensionare!


Modelele Deluxe Spa oferă mai multe tipuri de experiențe, iar astăzi am decis să îți povestim despre o cadă pe care o numim Canto. Este o cadă pe care o poți personaliza după preferințe, cu sistem de hidromasaj și elemente opționale!

1. La capitolul opționale, poți opta pentru un sistem Fly Plus, care este un sistem de hidromasaj de nivel basic, cu 6 guri de hidromasaj reglate/ direcționate manual (orizontal și vertical) spre zona corpului unde dorești să se efectueze hidromasajul. Structura este integral metalică, iar mecanismul de scurgere este semiautomat. Pompa electrică este autodrenantă, are o putere de 700 W - 1.2 CP și pompează 320 l/ min. Sistemul Fly Plus poate fi controlat din tastatura pneumatică care coordonează funcțiile de pornit-oprit și care ajută la reglarea amestecului de apa și aer.

  2. Dacă îți dorești ceva mai mult decât un sistem basic, trecem la nivelul următor, și anume la sistemul Benessere. Față de sistemul Fly Plus, acesta vine cu un mare plus la categoria igienizare și aromaterapie, pentru ca experiențele să îți aducă armonie!  Sistemul este controlat de aceeași tastatura pneumatică, ce coordonează, în plus, funcțiile de igienizare și de aromaterapie.

   3. Următorul sistem opțional pe care ți-l prezentăm este sistemul Touch tronic, care vine cu un upgrade considerabil la sistemul Fly Plus. Sistemul Touch tronic oferă opțiunea de Airjet cu 10 până la 15 duze, în funcție de dimensiunile căzii, cu opțiunea de cromoterapie cu un far cu leduri, și cu un senzor de nivel. În cazul acestui tip de opțional, sistemul este controlat printr-o tastatură digitală! 

    4. În topul preferințelor se află al patrulea sistem opțiunal, sistemul Combi touch. Este un upgrade la sistemul anterior, Touch tronic, ceea ce înseamnă că, suplimentar față de sistemul basic Fly Plus, vine la pachet cu opțiunea de airjet cu 10 până la 15 duze, în funcție de dimensiunile căzii, cu opțiunea de cromoterapie cu un far, dar de data aceasta cu joc de lumini, cu senzor de nivel al apei, cu radio FM cu pregătire CD și cu opțiunea de dezinfecție.

     Bineînțeles, sistemul este controlat printr-o tastatură digitală, luminoasă, și permite adăugarea unor opționale, cum ar fi:

     • încălzitor pentru apă - un dispozitiv care menține apa la o temperatură constantă cât timp se dorește;
     • ozonoterapie - un dispozitiv care distribuie ozon prin instalația de aer a căzii (airjet).

     Cu siguranță știi că ozonoterapia este o terapie ce se bazează pe insuflarea în organism a unei cantități de ozon, prin diferite tehnici, în scopul obținerii unor rezultate terapeutice de neașteptat. Terapia distruge bacteriile, ajută organismul să elimine toxinele, intensifică circulația sângelui, stimulează metabolismul și imunitatea.

     Ozonoterapia poate fi folosită cu succes mai ales în:

     • estetica anti-aging, pentru că ameliorează celulita, cicatricele, ridurile, vergeturile și plăgile chirurgicale neglijate;
     • ortopedie, hernie de disc și artroză;
     • probleme inflamatorii cum ar fi tendinite, umflături, dizlocări, luxații sau entorse;
     • contracții musculare și cefalee;
     • astm bronșic și rinită.

     Oricare ar fi alegerea ta, suntem siguri că experiența ta în cada Canto va fi una extraordinară!

     acum [time] zile, din [location]
     V-ati inscris cu succes!
     This email has been registered