Cum să pregăteşti minipiscina Spa pentru vacanță

Indiferent dacă planifici o escapadă scurtă sau o vacanță lungă, pregătirea corespunzătoare a minipiscinei spa cu hidromasaj este esențială pentru a te asigura că vei reveni la un mediu sănătos și echilibrat. La DeluxeSpa.ro, ne dorim să te bucuri de experiența ta spa fără griji, așa că îți oferim un ghid simplu pentru a-ți pregăti cazul spa în funcție de durata absenței tale.

Dacă pleci mai puțin de 7 Zile

Chiar și pentru absențe scurte, este important să iei măsuri adecvate pentru a menține apa și echipamentele căzii spa în condiții optime. Iată un ghid în 6 pași pe care să-l urmezi înainte de plecare:

 1. Testează și echilibrează alcalinitatea și duritatea apei. Acest pas este crucial pentru menținerea unui mediu sănătos și prevenirea deteriorării echipamentului.
 2. Curăță filtrul temeinic sau înlocuiește-l cu unul curat. Un filtru curat asigură o circulație eficientă și o filtrare adecvată a apei.
 3. Adaugă o cantitate adecvată de dezinfectant într-un distribuitor plutitor. De asemenea, este recomandat să șochezi apa cu dezinfectant înainte de plecare pentru a asigura o dezinfecție profundă.
 4. Asigură-te că acoperișul spa-ului este bine fixat. Acest lucru va preveni acumularea de impurități și va menține temperatura apei.
 5. Dacă dorești, poți reduce temperatura pentru a economisi energie și bani. Este o măsură eficientă, mai ales pentru absențe scurte.
 6. Nu închide alimentarea cu energie a spa-ului tău. Sistemul de filtrare trebuie să rămână în funcțiune pentru a asigura circulația și filtrarea apei.

Dacă pleci mai mult de 7 Zile

Pentru vacanțe care depășesc 7 zile, pregătirea spa-ului necesită o atenție suplimentară:

 1. Efectuează testele necesare și echilibrează alcalinitatea și duritatea apei.
 2. Curăță sau înlocuiește filtrul.
 3. Adaugă tablete de dezinfectare într-un distribuitor plutitor. Dacă este posibil, roagă un vecin să adauge câteva chimicale adecvate la câteva zile.
 4. Șochează apa cu dezinfectant înainte de a pleca și adaugă clarificator de apă.
 5. Asigură acoperișul spa-ului.
 6. Ajustează temperatura sau activează modul de somn, conform instrucțiunilor din panoul de control. Aceasta este o modalitate eficientă de a economisi energie.
 7. Utilizează o husă de protecție pentru spa. Aceasta nu numai că ajută la reducerea costurilor de electricitate, dar protejează și partea exterioară a spa-ului tău.

Indiferent de durata absenței tale, aceste măsuri te vor ajuta să te asiguri că spa-ul tău rămâne în condiții perfecte, gata să-ți ofere relaxarea și confortul dorit la întoarcerea din vacanță.

acum [time] zile, din [location]
V-ati inscris cu succes!
This email has been registered