Skip to content
Discount de până la 30%! Cumpără ACUM!

Suport: 0729.602.943

Transport gratuit La comenzi de peste 1000 RON

News

Ce este aromaterapia?

by Bianca Stoica 19 May 2023

Lumea noastră e într-o continuă schimbare, însă noi, oamenii, tindem să ne întoarcem către natură, către armonie și către echilibru. Am alergat atâta vreme spre evoluție, însă am realizat, încetul cu încetul, că, de fapt, căutăm să ne dezvoltăm, dar nu să ne depărtăm de tot ce ne oferă Mama Natură! 

Aromaterapia, considerată un mare plus pentru medicina modernă, este cunoscută drept o practică terapeutică ce se folosește de extracte din plante naturale pentru a îmbunătăți starea fizică și psihică, aducând bunăstare și echilibru. Aromaterapia se bazează, în principal, pe utilizarea uleiurilor esențiale extrase din plante medicinale și este considerată ca fiind un tip de medicină alternativă.

Se spune că uleiurile esențiale erau folosite chiar și de către civilizațiile străvechi, de către chinezi, egipteni, indieni, chiar și greci și romani, care le foloseau ca medicamente, în cosmetică și pentru a crea parfumuri! 

Uleiurile esențiale oferă o multitudine de beneficii pentru sănătate, însă e important de știut faptul că efectele generale asupra sănătății nu pot fi considerate general valabile, pentru toată lumea! 

Experții în aromaterapie spun că uleiurile esențiale au efecte benefice în reducerea stresului și a stărilor de anxietate, ajută la relaxare mentală și fizică, ameliorează durerile de cap, migrenele și durerile articulare, întăresc imunitatea și îmbunătățesc calitatea somnului! 

În aromaterapie, uleiurile esențiale pot fi utilizate în diferite feluri: prin difuzare în aer prin intermediul unui difuzor, adăugate în apa de baie cu ajutorul unor săruri de baie pe care au fost picurate uleiurile esențiale, aplicate și masate direct pe piele, ori cu ajutorul unor dispozitive pentru inhalare.

Colecția noastră de produse folosite în aromaterapie se poate găsi aici! Ședințele de relaxare din timpul băilor vor fi mult mai intense, aducând un mare plus datorită proprietăților pe care le au uleiurile esențiale pe care produsele noastre le conțin!


Sarea din Marea Moartă SPA Naturals, Eucalipt - este un produs excepțional, folosit de către clienții noștri în sesiunile de relaxare în căzile cu hidromasaj. Este sare naturală adusă direct din sudul Mării Moarte, din Israel, cu proprietăți benefice pentru sănătate datorită mineralelor pe care le conține! Mineralele ajută la detoxifierea organismului, iar uleiul de eucalipt ameliorează congestia nazală și respirația dificilă! 

Sarea din Marea Moartă SPA Naturals, Lavandă - un produs minunat, extras direct din sudul Mării Moarte, cu aceleași proprietăți uimitoare pe care le are și produsul prezentat anterior. Diferența dintre cele două este uleiul esențial de lavandă care este cunoscută pentru proprietățile sale calmante și de relaxare!

Solutie aromaterapie Hydro Therapies Sport RX liquids - Energize (Clary Sage si Ghimbir) - un produs perfect pentru persoanele cu stil de viață activ. Este un produs plin de vitamine, cu extracte naturale de salvie și ghimbir care oferă o stare de liniște și calm, dar și de energie! 

Solutie aromaterapie Hydro Therapies Sport RX liquids - Rebuild (Menta si eucalipt) - soluție foarte concentrată, cu proprietăți benefice atât în alinarea durerilor de cap și în îmbunătățirea concentrării datorită extractului de mentă, dar și cu rol antiinflamator pentru sistemul muscular și articulații datorită uleiului esențial de eucalipt!


Esenta inSPAration Liquid Pearl - Serenity (Bujori) - rezultat dintr-un amestec special, obținut din esențe de parfumuri de aromaterapie, este folosit pentru o experiență relaxantă, în plină armonie!


E foarte important să combini hidroterapia cu aromaterapia, pentru a beneficia de ședințe intense, pline de beneficii, indiferent că ai acasă o minipiscină SPA, o cadă cu hidromasaj, o cadă jacuzzi, ori poate chiar o saună! Poate că aromaterapia nu este o garanție a prevenirii sau a vindecării bolilor, însă ea oferă o abordare plăcută și naturală pentru a veni în sprijinul sănătății și echilibrului fizic și mental!

930 x 520px

SPRING SUMMER LOOKBOOK

Sample Block Quote

Praesent vestibulum congue tellus at fringilla. Curabitur vitae semper sem, eu convallis est. Cras felis nunc commodo eu convallis vitae interdum non nisl. Maecenas ac est sit amet augue pharetra convallis.

Sample Paragraph Text

Praesent vestibulum congue tellus at fringilla. Curabitur vitae semper sem, eu convallis est. Cras felis nunc commodo eu convallis vitae interdum non nisl. Maecenas ac est sit amet augue pharetra convallis nec danos dui. Cras suscipit quam et turpis eleifend vitae malesuada magna congue. Damus id ullamcorper neque. Sed vitae mi a mi pretium aliquet ac sed elitos. Pellentesque nulla eros accumsan quis justo at tincidunt lobortis deli denimes, suspendisse vestibulum lectus in lectus volutpate.
Prev Post
Next Post
Cineva a cumparat recent

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Alege optiuni

Editeaza optiuni
this is just a warning
Login
Cosul tau
0 produse

Before you leave...

Take 20% off your first order

20% off

Enter the code below at checkout to get 20% off your first order

CODESALE20

Continue Shopping