Căzile cu hidromasaj din gama Excelance, o alegere perfectă

cada cu hidromasaj

Te muți în casă nouă? Sau poate reamenajezi? Știm ce-ți trebuie pentru un upgrade complet al casei tale - o cadă cu hidromasaj.

Acum ceva timp discutam cu tine despre faptul că, atunci când ne organizăm spațiul și decorul din locuință, avem tendința de a neglija spațiul destinat băii. Dar baia e la fel de importantă cum e bucătăria, livingul sau dormitorul! Nu cred că e nevoie să discutăm de ce - motivul e simplu și intuitiv: dincolo de igienă, o baie funcțională cu produse de calitate îți va îmbunătăți calitatea vieții!

Pentru un plus de confort și pentru că ai nevoie de sesiuni repetate de relaxare și detensionare, îți recomandăm gama de căzi cu hidromasaj din gama Excelance. Aici poți regăsi oferta noastră, care nu-i deloc de neglijat! 

Cada cu hidromasaj Ellisse este o cadă elegantă, de formă ovală, ce vine cu 3 opțiuni de dimensiune. La capitolul sisteme disponibile, cada Ellisse poate fi configurată după preferințe, având posibilitatea de a-i adăuga sistemul de hidromasaj potrivit nevoilor tale, precum și anumite elemente opționale! 

De la sisteme de hidromasaj drenate semiautomat și controlate cu tastiere pneumatice sau digitale, la sisteme ce includ funcții precum aromaterapia și funcția de igienizare sau chiar și cromoterapie, radio FM cu pregătire CD și ozonoterapie - pentru sesiuni intense de terapie cu efecte benefice în ortopedie, în ameliorarea inflamațiilor și a contracțiilor musculare, în tratarea astmului bronșic și al rinitelor, și în estetica anti-îmbătrânire a pielii, toate sunt disponibile și pot fi alese după nevoile tale. Oricare ar fi alegerea ta, ședințele de relaxare din fiecare seară vor fi experiențe unice, după care tânjeai de foarte mult timp!


Cada cu hidromasaj Duo 190 x 160 cm, o cadă elegantă, ce poate fi instalată atât la interior, cât și la exterior. Opțional, cada poate fi dotată cu panou frontal, panoul lateral sau panouri pentru ambele laturi.
Configurația poate fi aleasă în funcție de preferințe, având disponibile 4 sisteme de hidromasaj care-ți vor oferi experiențe unice de pură terapie chiar în confortul casei tale! Opționalele pornesc de la sisteme cu 6 guri de hidromasaj direcționate manual, la sisteme ce includ funcțiile de aromaterapie și igienizare, air-jet cu până la 15 duze, cromoterapie, muzică prin radio FM cu pregătire CD, chiar și ozonoterapie! 

Symphony vine într-o singură dimensiune standard, fiind perfectă pentru spațiile care nu-s atât de generoase, pentru băi și încăperi în care s-a proiectat ca poziționarea căzii să se facă în colț! Poate veni la pachet cu panou frontal, iar la capitolul opțiuni, vine cu o serie de îmbunătățiri, pentru sesiuni complete de relaxare! De asemenea, poți alege dintre cele 4 sisteme de hidromasaj descrise anterior: Fly Plus, Benessere, Touch Tronic și Combi Touch.

Cube 145 x 145 cm este varianta de top, una dintre cele mai căutate căzi cu hidromasaj din gama Excelance! Datorită aspectului foarte elegant și al utilității spațiilor cu care vine echipat panoul frontal, cada Cube este cada ideală pentru baia ta! Dimensiunile reduse o fac potrivită pentru orice fel de spațiu, iar posibilitățile de upgrade sunt destul de generoase, având ocazia să optezi pentru funcții precum masaj lombar, ozonoterapie, aromaterapie sau încălzire a apei, fără a ne limita la acestea! De asemenea, îți poți alege sistemul de hidromasaj potrivit nevoilor tale, având disponibile 4 variante: Fly Plus, Benessere, Touch Tronic și Combi Touch. 

Cu oricare dintre căzile cu hidromasaj disponibile, baia ta se va transforma rapid în oaza ta de liniște și de relaxare. Nu va mai fi nevoie să pierzi timp în drumul spre ședințele de relaxare, nu mai trebuie să cauți oameni potriviți pentru sesiuni de masaj ori terapie. De-acum, terapia și sesiunile de relaxare și detensionare se vor petrece în confortul căminului tău, fără alte eforturi suplimentare!

acum [time] zile, din [location]
V-ati inscris cu succes!
This email has been registered