Descoperă beneficiile uleiului esențial Eucalyptus Staigeriana (BIO) de la Aromen®

Eucalyptus staigeriana, cunoscut și sub denumirea de Lemon Ironbark sau Lemon-scentred Ironbark, este un copac mic originar din North Queensland, Australia, cu scoarță aspră.

Uleiul esențial obținut prin distilarea cu abur a frunzelor sale gri-verzui emană un miros proaspăt de lămâie și are un parfum dulce și fructat, cu nuanțe asemănătoare rozmarinului. Este important de menționat că uleiul de eucalipt staigeriana Eucalyptus Staigeriana (BIO) de la Aromen® nu are aceeași aromă sau efecte ca alte tipuri de eucalipt, cum ar fi Eucalyptus globulus sau smithii.

Există mai multe motive pentru care să alegi uleiul esențial de eucalipt staigeriana:

  1. Efecte înălțătoare asupra minții: Acest ulei esențial are un efect profund înălțător asupra minții și poate contribui la îmbunătățirea stării de spirit și la reducerea stresului. Proprietățile sale stimulatoare și antidepresive pot fi benefice în tratarea epuizării mentale și a stărilor de oboseală.

  2. Susține sistemul imunitar: Uleiul esențial de eucalipt staigeriana are proprietăți imunomodulatoare, ceea ce înseamnă că poate ajuta la întărirea sistemului imunitar. Aceasta îl face un aliat valoros în perioadele de răceală și gripă, ajutând la prevenirea răspândirii germenilor.

  3. Beneficii pentru piele: Datorită proprietăților sale antiseptice și antibacteriene, uleiul de eucalipt staigeriana poate fi folosit pentru tratarea rănilor, abceselor, arsurilor, ulcerelor și înțepăturilor de insecte. De asemenea, are proprietăți antivirale, putând fi eficient în tratarea herpesului și a negilor. Îl poți adăuga în șampoane pentru a combate mătreața.

  4. Alină durerile musculare și articulare: Uleiul esențial de eucalipt staigeriana are proprietăți analgezice, anti-spasmodice și antiinflamatorii. Prin urmare, poate ajuta la ameliorarea durerilor musculare, nervoase și articulare. De asemenea, poate contribui la scăderea tensiunii arteriale.

Atunci când alegi uleiurile esențiale, calitatea este extrem de importantă. Aromen® este un brand care se remarcă prin produsele sale de înaltă calitate și certificarea organică. Iată de ce ar trebui să alegi Aromen®:

  1. Produse 100% vegane și 100% naturale: Toate produsele Aromen® sunt vegane și nu conțin ingrediente de origine animală. De asemenea, sunt fabricate din ingrediente naturale, fără aditivi chimici sau conservanți.

  2. Certificare organică: Produsele Aromen® sunt certificate organic de către Certisys, o organizație independentă care efectuează controale regulate pentru a se asigura că uleiurile esențiale sunt autentice și obținute din surse organice. Această certificare oferă garanția că produsul este autentic și respectă standardele ecologice.

Modurile de utilizare ale uleiului esențial de eucalipt staigeriana de la Aromen® sunt variate:

  1. În difuzor: Poți adăuga 3-6 picături de ulei într-un difuzor pentru a crea un ambient plăcut și relaxant. Uleiul esențial de eucalipt staigeriana este compatibil și cu difuzorul C100 de la Aromen®.

  2. Pe piele: Pentru a utiliza uleiul pe piele, este recomandat să diluezi 2-6 picături în 10 ml de ulei de bază, cum ar fi uleiul de cocos, de argan, de jojoba, de măsline, de migdale dulci sau de semințe de struguri. Această diluție asigură siguranța și reduce riscul de iritații.

  3. Aufguss (aromaterapie în saună): Într-o sesiune de aromaterapie în saună, poți adăuga 2-6 picături de ulei esențial de eucalipt staigeriana pe sau în interiorul bulgărilor de gheață. De asemenea, poți pune 2-6 picături pe un prosop și să îl folosești în interiorul saunei pentru a crea o experiență revigorantă și benefică pentru respirație.

Uleiurile esențiale de la Aromen® sunt utilizate și apreciate de către Therme București, ceea ce demonstrează calitatea și eficacitatea lor.

Alege uleiul esențial Eucalyptus Staigeriana (BIO) - Aromen® și bucură-te de beneficiile sale uimitoare pentru minte, corp și sistemul imunitar!

acum [time] zile, din [location]
V-ati inscris cu succes!
This email has been registered